Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 128
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 14-06-2022
Narożnik nie był tani ale warty swojej ceny. Wgląda przepięknie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 10-05-2022
To mój pierwszy zakup mebli przez internet - bardzo dziękuję obsłudze za porady. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna Zygadło
  • Data napisania recenzji: 24-03-2022
POLECAM TEN SKLEP
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gosia
  • Data napisania recenzji: 16-03-2022
Szukałam narożnika z jak największą powierzchnią spanie - i znalazłam. Narożnik jest bardzo wygodny, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 09-02-2022
Polecam sklep jak zwykle (bo to już mój kolejny zakup) wszystko w 100% zgodnie z ustaleniami. Pozdrawiam Pana z obsługi. Dziękuję!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zyga
  • Data napisania recenzji: 07-01-2022
Kupiłem narożnik z elektryczną regulacją REWELACJA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 28-07-2021
Super obsługa i szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karola
  • Data napisania recenzji: 14-01-2021
Super obsługa w sklepie. Pozdrawiam serdecznie Pana z obsługi który świetnie doradził mi tkaninę - bardzo dziękuje bo w tej tkaninie narożnik wygląda dokładnie tak jak go sobie wymarzyłam. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marysia
  • Data napisania recenzji: 12-01-2021
Jestem zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Po 3 dniach od zamówienia szafa stoi u mnie w pokoju. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 03-12-2020
Rzetelna firma z obsługą klienta na wysokim poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 10-11-2020
Towar jest zgodny z informacją na stronie i w bardzo dobrej jakości. Został dostarczony w ustalonym terminie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 15-10-2020
Narożnik dokładnie taki jak na zdjęciach. Wykonanie bardzo dobre. Szkoda że dosyć długo trzeba było czekać, wiem że pandemia ale długo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania recenzji: 22-09-2020
Jakiś czas temu kupiłem szafę, przy jej montażu okazało się, że jeden element został uszkodzony w transporcie. Po zgłoszonej reklamacji sprawa została załatwiona bezproblemowo i bez zbędnej zwłoki. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 09-07-2020
Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zofia
  • Data napisania recenzji: 22-05-2020
Jestem bardzo zadowolona. Super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Luiza
  • Data napisania recenzji: 08-04-2020
Narożnik bardzo dobrej jakości, wykonany bardzo starannie i bardzo wygodny. Jestem zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 17-02-2020
Kupiłam materac. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karola
  • Data napisania recenzji: 14-02-2020
Zamówiłam próbki materiałów, co znacznie ułatwiło mi podjęcie decyzji. Doradca jest specjalistą i świetnie doradził mi rodzaj tkaniny. Narożnik jest zaj.... Bardzo dziękuję za fachową i kompetentną obsługę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 12-02-2020
Czas realizacji zamówienia zgodny z opisywanym na stronie produktu. Kontakt telefoniczny rzeczowy i miły. Kierowca bardzo sympatyczny i pomocny. Polecam firmę za profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 06-02-2020
Bardzo kompetentny sprzedawca i bardzo udany zakup.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Viola
  • Data napisania recenzji: 05-02-2020
Brakowało 2 kołków. Po zgłoszeniu tego faktu po 2 dniach dosłali brakujące. Jakość obsługi ok nikt nie robił problemów, ale szkoda że od początku nie było wszystkiego. Szafa po skręceniu bardzo fajna, gdyby nie te utrudnienia była by ocena 5.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jola
  • Data napisania recenzji: 31-01-2020
Mebel bardzo ładny, dobrze że zamówiłam próbki, bo kolor nie był taki jak w internecie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zuza
  • Data napisania recenzji: 23-01-2020
Narożnik dostarczony w terminie. Spełnia wszelkie oczekiwania. Wygląda lepiej niż na zdjęciach. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 14-01-2020
Narożnik wykonany bardzo solidnie. Bardzo szybki i prosty montaż. Przyznaję 4 gwiazdki za czas realizacji, ponieważ wystąpiło dwudniowe opóźnienie. Pozostała reszta na piątkę. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mati
  • Data napisania recenzji: 08-01-2020
Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zosia
  • Data napisania recenzji: 26-12-2019
bardzo jestem zadowolona będę polecała sklep innym
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 09-12-2019
Serdecznie dziękuję za udane zakupy. Narożnik prezentuje się świetnie. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 27-11-2019
Szafa jest śliczna towar bardzo dobrze zabezpieczony. POLECAM!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 12-11-2019
Bardzo miła obsługa, fachowa pomoc i szybki kontakt :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 04-11-2019
Bardzo dziękuję obsłudze za doradztwo. Polecam ten sklep nie starają się wcisnąć klientowi produktu lecz rzeczowo doradzają. POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sandra
  • Data napisania recenzji: 02-10-2019
Polecam sprzedawcę!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Basia
  • Data napisania recenzji: 24-09-2019
Po raz kolejny raz jestem bardzo zadowolona :) POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 12-09-2019
Narożnik dokładnie taki jak na zdjęiu. Szybki termin realizacji. Polegam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 31-08-2019
Zakupiony narożnik prezentuje się lepiej niż na zdjęciach. Super wykonanie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zadowolona
  • Data napisania recenzji: 08-08-2019
Narożnik MANILA - właśnie takiego mebla szukałam, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mebel dotarł do mnie po niespełna 3 tygodniach. Jest SUPER.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stefan
  • Data napisania recenzji: 30-07-2019
Solidne meble, bardzo miła obsługa, sprawna dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 19-06-2019
Towar zgodny z opisem, obsługa miła, informacja o dostawie towaru bardzo dobra.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 03-06-2019
Narożnik dostarczono po 2 tygodniach - miłe zaskoczenie. Za tak miłą niespodziankę WIELKI POZYTYW POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 15-05-2019
Wszystko zgodnie z ustaleniami, miła i kompetentna obsługa klienta. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 08-04-2019
Wszystko jak najbardziej godne polecenia, fajna szafa, dobrej jakości w niskiej cenie, do tego pomocny dostawca, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 08-04-2019
Wszystko przebiegło pomyślnie ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 04-04-2019
trochę długo trzeba czekać na wyprodukowanie narożnika (ponad 3 tygodnie) ale reszta OK, Polecam,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 20-03-2019
Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 15-03-2019
Zachęcam do robienia zakupów, bardzo miła i pomocna obsługa towar też w porządku polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jan
  • Data napisania recenzji: 06-03-2019
Polecam tego sprzedawcę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Przemo
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Zamówiony narożnik mnie satysfakcjonuje. Jakość wykonania oraz wygląd bez zarzutów. Do tego cena jest w porządku. Naprawdę wygodny narożnik i nieźle się prezentuje. Szybka dostawa w z góry umówionym terminie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania recenzji: 12-02-2019
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Wspaniały kontakt. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: zofia
  • Data napisania recenzji: 05-02-2019
Bardzo miła obsługa. Meble takie jak na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 28-01-2019
Jestem bardzo zadowolona z transakcji, szybko ,terminowo bez komplikacji.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zenek
  • Data napisania recenzji: 16-01-2019
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Narożnik dokładnie taki jak na zdjęciach. Czas realizacji bardzo szybki - około 3 tygodni od zamówienia mebel stał u mnie w salonie. (w innych sklepach kazali czekać do 6 tyg). Jestem mega zadowolony, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

 

DLACZEGO MY

Doświadczanie!
Od 2007r robimy wszystko aby umeblowanie Państwa domu lub mieszkania było łatwe i przyjemne. Zdobyte doświadczenie oraz znajomość najnowszych trendów w meblarstwie, wystroju wnętrz i designie pozwala nam dostosować ofertę do potrzeb Naszych klientów.
Bezpieczna dostawa! 
Towar zawsze solidnie zapakowany, dostawa odbywa się transportem firmowym lub wyspecjalizowanymi firmami spedycyjnymi. Meble dostarczamy na terenie całego kraju.
Obsługa klienta!
Kładziemy nacisk na najwyższą jakość obsługi i sprawną komunikację z Klientem począwszy od pierwszego kontaktu aż po obsługę posprzedażową i gwarancyjną. Zawsze służymy poradą i wsparciem w doborze odpowiedniego towaru.
Towar w pierwszym gatunku!
W naszym sklepie oferujemy Klientom tylko produkty w pierwszym gatunku wprost od sprawdzonych polskich producentów.
24 miesiące gwarancji!
Wszystkie sprzedawane przez nas meble są fabrycznie nowe z pełną gwarancją producenta. W przypadku odkrycia wady w zakupionym produkcie drobne naprawy wykonywane są przez mobilny serwis u Państwa w domu, większe usterki usuwane w systemie door to door - towar jest odbierany przez serwis firmowy, naprawiany, a następnie dostarczany w to samo miejsce.
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu